Carving a pumpkin this Halloween? Try this spooky snack!
Le français suit.
Are you carving a pumpkin this Halloween? Here's an easy way to make a quick snack from the seeds inside!
Roasted Pumpkin Seeds
Ingredients
A pumpkin
2 teaspoons butter, melted
salt (to taste)
Note: If you don't eat butter, you can also use ghee, coconut oil or your favourite cooking oil instead.
Instructions
Preheat oven to 300 degrees F.
Scoop flesh and seeds out of the pumpkin, and separate the seeds.
Toss seeds in a bowl with melted butter and salt.
Spread seeds in a single layer on a baking sheet
Bake for around 45 minutes or until golden brown, stir occasionally.
Enjoy!
Check out this week's blog for more tips to reduce waste this Halloween. You can find a link to it here.
Version française
Graines de citrouille grillées
Ingrédients
Citrouille
2 cuillères à café de beurre, fondu
sel (au goût)
Remarque : si vous ne mangez pas de beurre, vous pouvez également utiliser du ghee, de l'huile de noix de coco ou votre huile de cuisson préférée à la place.
Instructions
Préchauffer le four à 300 degrés F.
Retirer la chair et les graines de la citrouille, séparer les graines.
Mélanger les graines dans un bol avec du beurre fondu et du sel.
Étaler les graines en une seule couche sur une plaque à pâtisserie
Cuire au four environ 45 minutes ou jusqu'à ce qu'ils soient dorés., remuer de temps en temps.
Prendre plaisir!
Consultez le blog de cette semaine pour plus de conseils pour réduire les déchets cet Halloween. Vous pouvez trouver un lien vers celui-ci ici.
Commentaires