top of page

Easy Roasted Pumpkin Seeds

Carving a pumpkin this Halloween? Try this spooky snack!

Le français suit.

Are you carving a pumpkin this Halloween? Here's an easy way to make a quick snack from the seeds inside!


Roasted Pumpkin Seeds


Ingredients

  • A pumpkin

  • 2 teaspoons butter, melted

  • salt (to taste)

Note: If you don't eat butter, you can also use ghee, coconut oil or your favourite cooking oil instead.




Instructions

  1. Preheat oven to 300 degrees F.

  2. Scoop flesh and seeds out of the pumpkin, and separate the seeds.

  3. Toss seeds in a bowl with melted butter and salt.

  4. Spread seeds in a single layer on a baking sheet

  5. Bake for around 45 minutes or until golden brown, stir occasionally.

  6. Enjoy!


Check out this week's blog for more tips to reduce waste this Halloween. You can find a link to it here.

Version française

Graines de citrouille grillées

Ingrédients

  • Citrouille

  • 2 cuillères à café de beurre, fondu

  • sel (au goût)

Remarque : si vous ne mangez pas de beurre, vous pouvez également utiliser du ghee, de l'huile de noix de coco ou votre huile de cuisson préférée à la place.




Instructions

  1. Préchauffer le four à 300 degrés F.

  2. Retirer la chair et les graines de la citrouille, séparer les graines.

  3. Mélanger les graines dans un bol avec du beurre fondu et du sel.

  4. Étaler les graines en une seule couche sur une plaque à pâtisserie

  5. Cuire au four environ 45 minutes ou jusqu'à ce qu'ils soient dorés., remuer de temps en temps.

  6. Prendre plaisir!


Consultez le blog de cette semaine pour plus de conseils pour réduire les déchets cet Halloween. Vous pouvez trouver un lien vers celui-ci ici.

3 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page